Tech-Sport - София Тех Парк

Зимен Сезон

Записванията за Зимния Сезон Започнаха!

Той е с продължителност 24 седмици (6 месеца) и започва след поставянето на „балоните“ от октомври до април , конкретните дати ще бъдат уточнени в последствие

Членство Физически Лица

Членска карта се получава срещу еднократен депозит от 50лв. Депозитът гарантира ползването на резервациите на спортните игрища от съответния член на клуба, като в случай на неявяване при направена резервация, таксата за ползване на съответното игрище се приспада от депозита. В този случай депозитът следва да се допълни до първоначалния му размер от 50 лв. Картата предоставя 5% отстъпка от артикулите в спортния магазин, ползване на резервационната система за спортните игрища, до четири посещения на фитнес залата през всеки календарен месец. Депозитът може да се ползва при покупки в спортния магазин, след което е необходимо да се допълни до първоначалния му размер. Ако членът на клуба ползва тенис игрищата не по-малко от десет пъти за един календарен месец или футболното или мултиспорт игрище не по-малко от четири пъти за един календарен месец, отстъпката от артикулите в спортния магазин се увеличава на 10% и важи за следващия календарен месец.

Картите за физически лица са поименни, като има възможност при желание на клиента да се добавят допълнителни до две лица ползватели – членове на семейството на титуляра.

При регистрацията се предоставят три имена, актуален телефон и e-mail на титуляра, както и имената на допълнителните ползватели, ако има такива

Корпоративни Пакети

Зимен Пакет Classic включва 4 абонаменти карти за тенис за зимен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи при всяко ползване на тенис корт:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонамента карта –  2 124лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента карта – 2 780 лв.

Получава корпоративан карта classic 5% отстъпка в магазина

Зимен Пакет Silver включва 6 абонаменти карти за тенис за зимен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи и по две бутилки минерална вода 0,50l при всяко ползване на тенис корт:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонаментна карта – 3 186 лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента карта – 4 170 лв.

Получава корпоративан карта silver 10% отстъпка в магазина

Зимен Пакет Gold включва 10 абонаменти карти за тенис за зимен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи и по две бутилки минерална вода 0,50l при всяко ползване на тенис корт, до 12 часа
(по два часа в рамките на един календарен месец) ползване на футболно игрище или многофункционално игрище за волейбол и баскетбол:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонаментна карта – 5 310 лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента – 6 950лв.

Получава корпоративан карта gold 15% отстъпка в магазина

Корпоративно членство без абонамент на съоръженията

Членска карта се предоставя  срещу еднократен депозит от 250 лв. Депозитът гарантира ползването на резервациите на спортните игрища от съответния корпоративен член на клуба, като в случай на неявяване при направена резервация, таксата за ползване на съответното игрище се приспада от депозита. В този случай депозитът следва да се допълни до първоначалния му размер от 250 лв.

Каратата предоставя 10% отстъпка от артикулите в спортния магазин, ползване на резервационната система за спортните игрища, до десет посещения на фитнес залата през всеки календарен месец. Ако корпоративният член на клуба ползва тенис игрищата не по-малко от двадесет пъти за един календарен месец или футболното или мултиспорт игрище не по-малко от осем пъти за един календарен месец, отстъпката от артикулите в спортния магазин се увеличава на 15% и важи за следващия календарен месец.

При регистрацията се предоставят данни на юридическото лице, включително актуален телефон и e-mail, както и имената на служителите, които ще се ползват  корпоративното членство.

Всички видове корпоративно членство важат до изтичането на съответния пакет , а в случаите на подновяване за следващия сезон се променят според закупения пакет.

бул. Царигр. Шосе 111
София Тех Парк, София
За допълнителна информация
ни потърси на +359 877 624 487