Tech-Sport - София Тех Парк

Летен Сезон

Записванията за Летния Сезон Започнаха!

Той е с продължителност 24 седмици (6 месеца) и започва след поставянето на „балоните“ от октомври до април , конкретните дати ще бъдат уточнени в последствие

Повече инфорамация тук.

Членство Физически Лица

Членска карта се получава срещу еднократен депозит от 50лв. Депозитът гарантира ползването на резервациите на спортните игрища от съответния член на клуба, като в случай на неявяване при направена резервация, таксата за ползване на съответното игрище се приспада от депозита. В този случай депозитът следва да се допълни до първоначалния му размер от 50 лв. Картата предоставя 5% отстъпка от артикулите в спортния магазин, ползване на резервационната система за спортните игрища, до четири посещения на фитнес залата през всеки календарен месец. Депозитът може да се ползва при покупки в спортния магазин, след което е необходимо да се допълни до първоначалния му размер. Ако членът на клуба ползва тенис игрищата не по-малко от десет пъти за един календарен месец или футболното или мултиспорт игрище не по-малко от четири пъти за един календарен месец, отстъпката от артикулите в спортния магазин се увеличава на 10% и важи за следващия календарен месец.

Картите за физически лица са поименни, като има възможност при желание на клиента да се добавят допълнителни до две лица ползватели – членове на семейството на титуляра.

При регистрацията се предоставят три имена, актуален телефон и e-mail на титуляра, както и имената на допълнителните ползватели, ако има такива

Корпоративни Пакети

Летен Пакет Classic включва 4 абонаменти карти за тенис за летен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи при всяко ползване на тенис корт:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонамента карта –  2 124лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента карта – 2 780 лв.

Летен Пакет Silver включва 6 абонаменти карти за тенис за летен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи и по две бутилки минерална вода 0,50l при всяко ползване на тенис корт:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонаментна карта – 3 186 лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента карта – 4 170 лв.

Получава корпоративан карта silver 10% отстъпка в магазина

Летен Пакет Gold включва 10 абонаменти карти за тенис за летен сезон. Заплаща се единствено стойността на картите за тенис, като допълнително безплатно се ползват следните продукти и услуги: неограничено ползване на фитнес, хавлиени кърпи и по две бутилки минерална вода 0,50l при всяко ползване на тенис корт, до 12 часа
(по два часа в рамките на един календарен месец) ползване на футболно игрище или многофункционално игрище за волейбол и баскетбол:
24 посещения до 17ч. в делнични дни с фиксиран час за всяка абонаментна карта – 5 310 лв.
24 посещения след 17ч. в делнични дни и в събота и неделя с фиксиран час за всяка абонамента – 6 950лв.

бул. Царигр. Шосе 111
София Тех Парк, София
За допълнителна информация
ни потърси на +359 877 624 487